Cine suntem

Suntem o companie independenta, cu capital in intregime privat romanesc, specializata in oferirea celor mai eficiente solutii in transporturile si expeditiile interne/ internationale in trafic rutier, aerian si maritim. Numele si sigla companiei noastre sunt marci inregistrate si recunoscute pe piata transporturilor din Romania.

 

TRANSPORTURI

Interne si Internationale

MISIUNE

Misiunea noastra este sa devenim pentru clienti furnizorul preferat de servicii bazate pe criterii ca: experienta, profesionalism, promptitudine, flexibilitate, transparenta, respectarea angajamentelor luate si adaptare in permanenta la noile cerinte.

ADD CARGO ofera o gama de servicii complete, inclusiv asistenta si consultanta inainte de incheierea contractelor comerciale privind conditiile de livrare, pregatirea marfurilor pentru expediere, ambalare, marcare.

Astfel, sloganul ADD CARGO “ORIUNDE, ORICAND” a incetat de mult in a mai fi doar atat, a devenit o stare de fapt, un mod in care toata echipa ADD CARGO intelege sa actioneze spre beneficiul clientilor.

CERTIFICARI

Serviciile companiei noastre sunt certificate conform Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001: 2008.

ACOPERIRE NATIONALA

PARTENERIATE

Compania ADD CARGO a fost desemnata membru de afaceri exclusiv sau non-exclusiv pentru Romania si/ sau Bulgaria de mai multe ASOCIATII INDEPENDENTE DE CASE DE EXPEDITIE, care acopera in prezent peste 125 de tari importante si 350 de orase mari din intreaga lume.

ACOPERIRE LA NIVEL MONDIAL

Orice transport ai avea noi te putem ajuta!

Transporta marfuri cu noi oriunde, oricand
Call center livrari la domiciliu: 031 436 6646 / 031 436 6647
E-mail: transport@addcargo.ro

CLIENTI