TRANSPORT RUTIER

Transport international in regim grupaj (LTL) si in regim complet (FTL) din si catre toata Europa. Divizia de transporturi speciale va poate oferi:
– transporturi agabaritice cu mijloace de transport specializate;
– transporturi de marfuri periculoase (ADR);
– transporturi de marfuri fragile;
– transporturi de marfuri ce necesita temperatura controlata;

Toti subcontractorii ADD CARGO beneficiaza de asigurari CMR cuprinse intre 50.000 -100.000 USD.

TRANSPORT MARITIM

Transporturi maritime in regim grupaj (LCL) si in regim complet (FLC) din si catre majoritatea porturilor din lume. Avem posibilitatea sa oferim solutii de transport in regim grupaj (LCL) direct prin portul Constanta sau prin hub-urile agentilor nostri din Rotterdam, Antwerp, Hamburg sau Viena.
Reteaua de agenti ne da posibilitatea sa oferim cele mai bune solutii pentru livrari in regim door-to-port, port-to-door sau door-to-door.
Transporturi intermodale, truck-sea sau sea-truck, materializate cu consolidari/ deconsolidari de marfuri in hub-urile agentilor cu care colaboram.
Transporturi de marfuri supradimensionate (out of gauge).

TRANSPORT AERIAN

Transporturi aeriene din si catre majoritatea aeroporturilor din lume.
Asiguram legaturi de lunga durata si eficiente cu majoritatea liniilor aeriene care opereaza in Romania, emitere de documente specifice transportului aerian, in conformitate cu regulile IATA. ADD CARGO asigura personal specializat in intermedierea de transport aerian de marfuri normale sau periculoase (DGR).
Transporturi intermodale, truck-air sau air-truck, materializate cu consolidari/ deconsolidari de marfuri in hub-uri precum Viena, Frankfurt, Amsterdam.

Orice transport ai avea noi te putem ajuta!

Transporta marfuri cu noi oriunde, oricand
Call center livrari la domiciliu: 031 436 6646 / 031 436 6647
E-mail: transport@addcargo.ro